pandèmia mundial

Govern espera una partida “important” de mascaretes dilluns

Govern espera una partida “important” de mascaretes dilluns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre portaveu, Eric Jover, va informar ahir en roda de premsa que “el Govern preveu que dilluns arribi una partida important de mascaretes, que ha de servir perquè no hi hagi problemes ni limitacions a l’hora que el personal sanitari les pugui emprar”. Jover també va dir que “el ministre de Salut ha mostrat la seva preocupació per l’abastiment de productes sanitaris de primera necessitat, i en aquest sentit el Govern estem centrant esforços per tal que hi hagi proveïment de tot el que sigui necessari. A més a més, avui ha arribat una partida important tant de guants com d’hidrogel i material i eines per tal de poder fer el primer cribratge, que només tenen un sol ús”.

Pel que fa a la possibilitat que hi hagi mancances de medicaments de caràcter retroviral, Jover va confirmar que “és cert que s’han acabat les existències que teníem a Andorra, per aquest motiu ja estem en contacte amb els països veïns per tal de poder abastir-nos, poder recuperar l’estocatge i que tothom a qui se li hagi d’administrar en tingui”.

D’altra banda, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va informar ahir que el conseller general, Roger Padreny, coordinarà la iniciativa ciutadana de crear mascaretes casolanes, que seguiran uns criteris d’homologació imposats pel ministeri de Salut. En aquest sentit, tota persona que desitgi col·laborar-hi pot adreçar-se al correu electrònic mascaretesandorra@gmail.com. Aquesta és una més de les iniciatives ciutadanes que s’estan canalitzant des de les administracions públiques per tal de poder-les tirar endavant de la manera més efectiva.

tracking