pandèmia mundial

Caldea estudia fer el reintegrament de la part proporcional de la quota als usuaris

Ofereix classes virtuals obertes a la població a través del canal d’Instagram del termolúdic

Caldea estudia fer el reintegrament de la part proporcional de la quota als usuarisFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea està estudiant realitzar un reintegrament de la part proporcional de les quotes als usuaris pel temps que el recinte romangui tancat. “Encara no ho tenim decidit del tot, però la nostra intenció és arreglar d’alguna manera el pagament de les tarifes, ja que depèn del temps que duri l’emergència sanitària pel coronavirus”, va afirmar Miguel Pedregal, director del termolúdic escaldenc. Així, va explicar que durant aquest període estan realitzant classes virtuals a través del compte oficial a Instagram “perquè els usuaris i tota la població puguin seguir fent exercici a les seves llars mentre duri el confinament”.

La mateixa dinàmica ha seguit el gimnàs Next Sports Club Andorra situat a Illa Carlemany, que va enviar un missatge a tots els usuaris manifestant que no girarà a principi de mes l’import de la quota del mes d’abril com a mesura cautelar a l’espera de veure com evoluciona la pandèmia. Igualment, va anunciar que ha preparat diferents activitats, en directe i virtuals, per poder fer des de casa.

Quant a les activitats extraescolars, des del comú d’Escaldes-Engordany van assenyalar al Diari que no cobraran els rebuts del mes d’abril de les diverses escoles de la parròquia perquè “no estan operatives”. D’altra banda, el comú de la capital va indicar que la qüestió dels pagaments es troba sobre la taula, però no s’ha pres cap decisió en espera d’observar l’evolució de la situació. En la mateixa línia es troba el comú de la Massana, que va informar que estan analitzant l’estat de la qüestió. I van exposar que diverses associacions de la parròquia estan proposant, a través de les xarxes socials, diverses activitats i dinàmiques perquè els massanencs tinguin activitats a fer durant l’estada a casa. Tanmateix, van posar en relleu que el més important en aquests moments és seguir les recomanacions i la normativa.

tracking