Obres

La CG-1 obre el nou tram del vial amb dos carrils a Sant Julià

La primera prova del carril reversible s’havia de fer aquest cap de setmana, pel pont de Sant Josep

La CG-1 obre el nou tram del vial amb dos carrils a Sant JuliàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou tram del vial de Sant Julià de Lòria està obert des de dimarts al matí, segons van informar des del departament de Mobilitat. Aquesta obra, que es va iniciar el març del 2018, ha suposat l’obertura de l’espai de la general 1 que transcorre per darrere de l’antic càmping Huguet fins a la nova rotonda de Fontaneda. D’aquesta manera, a hores d’ara hi ha dos carrils de baixada des de la Margineda fins a la duana, tot i que un serà reversible durant dispositius especials de trànsit, i un carril de pujada.

El cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, va explicar al Diari que la decisió d’haver obert ara el carril, malgrat la situació en què es troba el país, és per la finalització de les obres dutes a terme en aquesta zona. A més a més, va assegurar que l’obertura del nou vial no tenia cap relació amb la prova pilot del carril reversible. “No té res a veure una cosa amb l’altra. En aquests moments la prova pilot no es pot fer per les circumstàncies en què ens trobem”, va dir Majoral. I va afegir que “quan es retorni a la normalitat es decidirà quan s’iniciarà aquesta prova”.

L’obra, que ha tingut un cost de 7,7 milions d’euros, havia d’iniciar la primera prova aquest cap de setmana, per Sant Josep, i una altra per Setmana Santa.

tracking