Salut pública

Escaldes tanca els parcs infantils

La parròquia ja havia acordat tancar les intal·lacions comunals com la piscina, el gimnàs i el rocòdrom, entre altres

Tres noves zones de joc per als infants al Prat del RoureANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia escaldenca ha decidit tancar els parcs infantils des d'aquesta tarda i "fins a nou avís" ha informat el comú. Una mesura que es suma a les ja preses aquest matí de cloureles instal·lacions comunals relacionades amb l'esport com piscina, gimnàs, rocòdrom, pavelló del Prat Gran, sales d'arts marcials, Prat del Roure i escoles deportives. D'igual forma, la bilbioteca comunal, el CAEE, l'arxiu històric, el taller tèxtil i Vitralls així com l'Escola d'Art i l'Escola de Música.

Caldea tanca al públic

Caldea ha tancat les instal·lacions al públic per precaució "com a mesura preventiva pel Coronavirus" segons ha informat en un comunicat també ha explicat que aquesta acció té l'objectiu comú de protegir la salut i seguretat tant de professionals com dels clients. L'espai termolúdic ha obert les seves portes durant les primeres hores del matí seguint les recomanacions de Govern de no superar un terç de l'aforament total de les instal·lacions per prevenir la propagació del Covid-19.

Accions comunals

El comú de Sant Julià també ha anunciata travésd'un comunicat queNaturlàndiatanca les instal·lacions a partir de demà, dissabte 14 de març, com a mesura preventiva contra lapropagaciódelCovid-19. El parc lamenta les molèsties ocasionades als clients i afirma que la seva obertura estarà subjecta a l'evolució de la situació que viu el país. El departament de reserves es posarà en contacte amb els clients per "poder fer les gestions pertinents".

El comú d'Andorra la Vella s'ha sumat a les cancel·lacions dels serveis que impliquen els col·lectius més vulnerables, com les cases pairals, les escoles bressol comunals, el servei de menjador del Calones i els cursos i tallers per a la gent gran, així com les instal·lacions esportives i les activitats lúdiques. Als usuaris del menjador se’ls ha ofert la possibilitat de, en cas que no hagin pogut aprovisionar-se d’aliments per a aquests dies, dur-los l’àpat del dinar a domicili. El departament de Social del Comú respondrà a tots els dubtes que plantegin els usuaris per via telefònica al 730 020. Quant al servei de transport públic, a partir de dilluns 16 de març es doblarà el nombre de busos comunals per tal d'aplicar la mesura establerta pel Govern.

Les activitats de les escoles de música també han quedat anul·lades durant una setmana i La Massana Còmic que acollia l'exposició d'Astèrix des del 18 de març al 14 de juny ha decidit que "no s'obrirà de moment i fins a nou avís al públic" segons el seu compte de Twitter. Des del comú massanenc es demana a la població resoldre les consultes per telèfon o per Internet.

El comú d'Encamp es suma a a la presa de mesures preventives i des d'avui ha tancat les escoles bressol, casal d'avis, espais d'infants i joves i centres esportius "amb una previsió inicial de quinze dies".

Altres accions

Els cinemes Illa Carlemany tambá tanquen les portes pel coronavirus, segons ha fet saber el director, Jordi Torres, a través d'un comunicat. El responsable del cinema afirma que l'equipament romandrà així fins a "nou avís" com a mesures preventiva i el retorn de l'import de les entrades venudes anticipadament "es comunicarà en breu". El Museu Carmen Thyssen ha comunicat que tancarà les seves portes des d'avui, 13 de març, fins a nova ordre, així com les instal·lacions del centre d'oci 360º eXtrem. ExpoJoc també ha anunciat el tancament de la sala de bingo d'Andorra la Vella i de la sala annexa del Pas de la Casa

Exteriors de l'edifici del termolúdic Caldea.

tracking