Detingut un resident per punxar les rodes de 19 vehicles a Ransol

Una dona resident de 31 anys va ser arrestada diumenge al migdia a l'exterior d'un local d'oci de la capital per colpejar un home al cap amb una sabata de taló després d'una discussió

La Policia comptarà amb disset nous vehiclesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la setmana passada un home per punxar les rodes de 19 vehicles a Ransol, Canillo, al mes de novembre causant un perjudici total de 4.246,75 euros. A banda d'aquests fets, al detingut, resident de 53 anys, se li va trobar al seu domicili el silenciador d'una arma, fet pel qual ha estat acusat per delictes contra la seguretat col·lectiva. Els agents van detenir al llarg de la setmana passada un total de 6 persones per agressions de diversos tipus, tant pel que fa abaralles en llocs públicscom a maltractaments en l'àmbit domèstic. Una dona resident de 31 anys va ser arrestada diumenge al migdia a l'exterior d'un local d'oci de la capital per colpejar un home al cap amb una sabata de taló després d'una discussió, causant-li una ferida sagnant. La policia va detenir dilluns passat un home resident de 26 anys que li hauria donat dos cops de puny a la cara de la víctima, sense cap motiu aparent, a l'exterior d'un local públic d'Andorra la Vella. Quant a detencions en l'àmbit domèstic, els agents van detenir un home resident de 47 anys per haver bufetejat la dona en el decurs d'una discussió a l'interior d'un vehicle. Una hora més tard van emmanillar un home resident de 47 anys denunciat per la seva parella, qui va explicar que l'havia agredit i també va al·legar que l'havia colpejat i amenaçat en anteriors ocasions. El mateix dia, la policia va detenir a un pare i fill, de 55 i 30 anys respectivament, per haver forcejat després que el fill hagués agredit la dona. A més, els agents van trobar el fill en possessió de 6,6 grams d'haxix.

Quant a detencions contra la seguretat del trànsit s'han donat 9 casos durant la setmana passada, sent els més destacats el d'un home resident de 48 anys que portava una taxa d'alcoholèmia d'1,68 grams per litre de sang, el d'una dona resident temporal de 25 anys que va donar positiu amb 1,26 grams d'alcohol per litre de sang, i el d'una dona resident de 24 anys que va donar positiu a la prova de tòxics salivar.

tracking