Mor l'home de 33 anys que va caure d'una via ferrada a Santa Coloma

La víctima, un temporer de 33 anys, va ser traslladat en helicòpter a l’hospital i no ha pogut superar la gravetat dels politraumatismes que patia

Ferit molt greu un temporer que escalava a Santa Coloma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'home resident temporer de 33 anys que va resultar ferit molt greu al caure ahir a la tarda de la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar ha mort a l'hospital. El ferit va ser ingressat a la unitat de cures intensives amb un pronòstic greu, que feia témer per la seva vida. Els intents dels metges per estabilitzar-lo i poder-lo traslladar a un centres hospitalari català o francès van ser infructuosos.

Segons va informar el cos de bombers, l’home estava fent la travessa amb una segona persona quan, en un punt baix, va caure a la carretera i va perdre la consciència. L’amic, que no tenia cap mòbil disponible, va baixar a socórrer-lo i va anar a buscar una persona pròxima per trucar als bombers i demanar ajuda. La primera alarma es va rebre al voltant de les 17.30 i dos efectius de bombers es van desplaçar fins al carrer dels Barrers, a prop de l’església de Sant Vicenç d’Enclar, amb dos cotxes.

En un primer moment, els efectius del cos de bombers que es van mobilitzar fins al lloc dels fets no van avançar un diagnòstic gaire greu més enllà de cops al cap i contusions, però tot i així es va optar per demanar un helicòpter per fer el trasllat fins a l’hospital. Allà se’l va ingressar d’urgència en estat molt greu, amb múltiples politraumatismes.

La identitat del ferit es desconeixia ahir al vespre i l’única informació que es va facilitar des de l’hospital és que era un home de 33 anys, però algunes fonts van indicar que es tractava d’una persona de fora del Principat que residia de manera provisional al país per treballar durant la temporada d’hivern.

La intervenció per aire del cos de bombers va resultar molt complicada i va requerir l’ajuda de la secció de muntanya del cos per ajudar a portar el ferit cap a l’hospital.

tracking