mobilitat

Mil peticions en tres dies per circular per Barcelona en cotxe

L’acreditació és necessària per accedir a la capital catalana entre setmana

Mil peticions en tres dies per circular per Barcelona en cotxea. r.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Tràmits del Govern havia rebut, fins ahir a les tres de la tarda, un total de 1.032 sol·licituds per poder accedir a la Zona de Baixes Emissions de Barcelona de dilluns a divendres entre les set del matí i les vuit del vespre en dies laborables. El registre està disponible des de dimarts passat. Segons van informar des de l’executiu, el servei va gestionar dimarts 32 demandes, dimecres 520 i ahir 480.

Quant al registre, les persones que vulguin acreditar el seu vehicle han d’anar presencialment al Servei de Tràmits i omplir una sol·licitud on figuren les dades de contacte del propietari i les tècniques del vehicle i la demanda: és a dir, si es vol inscriure a la Zona de Baixes Emissions o, si no compleixen els requisits, l’autorització diària per entrar-hi puntualment; l’acceptació i l’autorització, i la signatura.

Cal recordar que l’Àrea Metropolitana de Barcelona només rebrà les dades tècniques del vehicle i no es transmetrà cap informació de caràcter personal del propietari. I que el permís té una durada de dos anys.

Mil peticions en tres dies per circular per Barcelona en cotxe

tracking