x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Gelosia vampírica

El Tribunal de Corts va sentenciar una dona a vuit mesos de presó condicional per intentar colar-se a casa del seu exmarit i mossegar-lo a la cara.
Mantenir una relació d’amistat amb la parella amb qui has conviscut durant nou anys no és fàcil i menys quan una de les parts creu que l’altre ja ha refet la seva vida amb una altra persona. De vegades, la gelosia pot provocar que una persona faci actes dels quals després es penedeixi. És el cas d’una dona de 41 anys que va passar pel banc dels acusats del Tribunal de Corts i que va ser sentenciada a vuit mesos de presó condicional per un delicte major de violació de domicili amb violència i cinc mesos més per un delicte
  • #1 Adiví
    (24/02/20 22:31)

    Doncs segons algun batlle il.luminat en els divorcis totes les persones que arriben a divorciar-se en un judici amb denúncies falses, denúncies d'estafa econòmica, falsetat documental i a sobre posant els fills en contra amb denúncies d'agressions........ Ens hauríem de portar perfectament!!!! I la Verge Maria volava en bisness!!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts