x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ensenyament

Les aules del brot d'urticària estaran tancades fins a Setmana Santa

Els treballs a les aules de l'Escola francesa d'Ordino inclouen una neteja en profundidat dels conductes de ventilació que duraran tres setmanes
L'edifici de l'Escola francesa d'Ordino no estarà totalment operatiu fins a l'abril

Les aules del brot d'urticària estaran tancades fins a Setmana Santa

L'edifici de l'Escola francesa d'Ordino no estarà totalment operatiu fins a l'abril

Fernando Galindo
Actualitzada 21/02/2020 a les 16:56
Els alumnes de les aules de l'Escola francesa d'Ordino on es va produir el brot d'urticària no tornaran a les instal·lacions clausurades fins després de Setmana Santa, segons han anunciat el ministeris de Salut i el d'Educació aquesta tarda. El Govern ha informat que s'han de fer uns treballs "per extremar la precaució" per als quals s'ha contractat una empresa que netejarà en profunditat els conductes dels tubs de ventilació forçada en una tasca que es prorrogarà durant tres setmanes. Un cop s'acabi aquesta neteja i "abans de poder reintegrar els alumnes" es tornarà a netejar els espais i es farà una recollida final de mostres  i des del Govern es destaca que encara que es retardi el retorn a les aules "es prioritza la seguretat dels infants" i per això es preveu el trasllat epr a després de les vacances de Pasqua.
Salut i Educació han assenyalat que la recollida de mostres i la neteja a les aules continua i que fins ara els resultats no han pogut determinar l'agent irritant i per això s'ha fet neteja general del mobiliari i del material i s'han desmuntat els falsos sostres de totes les instal·lacions afectades pel brot. El Govern destaca que l'anàlisi de les mostres finals estarà disponible a Salut "per a qui les vulgui consultar".  
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts