x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
JOVENTUT

Futur acord amb Catalunya per la protecció de joves amb addiccions

Filloy ha mantès una reunió amb el conseller de Treball, Chakir El Homrani, per conèixer el model català envers la protecció a la infància i l'adolescència
Un moment de la reunió entre Filloy i El Homrani aquest matí a Barcelona

Futur acord amb Catalunya per la protecció de joves amb addiccions

Un moment de la reunió entre Filloy i El Homrani aquest matí a Barcelona

Actualitzada 21/02/2020 a les 13:48
El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, s'ha reunit amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, per conèixer el model català de protecció a la infància i l'adolescència així com per trobar vies de col·laboració i per avançar conjuntament, segons ha informat Govern en un comunicat. Filloy ha destacat que l'acord s'emmarca en el conjunt d'accions per abordar el tractament de joves i adolescents amb transtorns conductuals i adiccions als tòxics.
També, ha dit que el futur acord possibilitarà un "ampli ventall de punts de col·laboració amb la Generalitat", entre els que destaquen l'accés a places concertades en Centres Residencials d'Educació Intensiva (CREI), formacions per a tècnics i professionals del sector així com l'acompanyament per protegir la infància i l'adolescència. 
Etiquetes
  • #8 alfa
    (21/02/20 23:55)

    Ja que copies, copia alguna cosa d'algun lloc que funcioni!

    Respondre
  • #7 Èxits?
    (21/02/20 23:53)

    Ens podien dir quan nois i noies que heu enviat a centres catalans han tornat igual o millor? els resultats són nefastos. Si us plau, publiqueu quants diners públics costen aquests centres mensualment i quins han estat els resultats!!!!!!!!! Això és increible!!!!!!!!!

    Respondre
  • #6 Ciutadana
    (21/02/20 21:42)

    El de sempre... Polític nou amb ganes de fer coses (molt be) però no professional del tema(molt malament) , va a veure els veïns mes propers (solució fàcil) i, ja fa acords, sense encomanar-se a Deu ni al diable. S'ha comptat amb els professionals que tenim a Andorra? No! S'ha mirat de fer una diagnosi i possibles solucions a Andorra? No! Ergo... Lo de sempre... Els polítics creant problemes nous amb dispendis públics, fins que peti tot!!! Sr. Ministre: als adultes els convé estar prop de La família, i, moltes vegades, aquesta també precisa assistència. A Andorra tenim molts professionals públics i privats amb més que preparació per ajudar en aquest tema. Ho tindran en compte sup???

    Respondre
  • #5 Andorrana
    (21/02/20 21:05)

    No va ser d'un centre català d'on es va escapar un noi del nostre país que estava allà ingressat?

    Respondre
  • #4 Joel
    (21/02/20 17:04)

    Bona feina. sembla que s"está actuant. val la pena ampliar els possibles dispositius per ajudar als joves amb aquestes problemàtiques! No és qüestió de saber-ne, és qüestió de objectivitat, pragmatisme, sensibilitat i atendre les propostes dels professionals...felicitats

    Respondre
  • #3 massa política
    (21/02/20 16:15)

    Amb tots els meus respectes al Sr. Filloy, però que hi entèn d'aquests afers aquest senyor? que donin mitjans als professionals per a què es busquin solucions. Massa política i poca feina efectiva.

    Respondre
  • #2 Miquel
    (21/02/20 15:34)

    Ja us va dir l'Àngel Ros que no podíeu parlar amb Catalunya, només amb el regne d'Espanya. Ai que s'enfadarà i ens enviarà la guàrdia civil

    Respondre
  • #1 Gabriel
    (21/02/20 13:50)

    Catalunya té els seus propis problemes socials de drogodependència, alcoholisme i violència, crec que no poden ajudar en res i hauríem de crear els nostres propis organismes en comptes de delegar les nostres responsabilitats a una altra comunitat d'un país diferent.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts