Vall Banc guanya 2 milions i augmenta un 6,6% els recursos gestionats

L'entitat destaca que està consolidant la rendibilitat i incrementant els actius de clients després de normalitzar l'operativa amb la recuperació dels fons de Credit Suisse

Vall Banc posa a disposició dels clients els diners traspassats de Credit SuisseVall Banc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vall Banc ha obtingut uns beneficis de 2 milions d'euros durant l'exercici del 2019 que se situen "en la línia del resultat de l'any anterior", segons ha fet públic en un comunicat. L'entitat remarca que està aconseguint consolidar la rendibilitat i augmentar el volum d'actius gestionats dels clients, després de normalitzar l'operativa amb la recuperació dels fons de l'antiga BPA que estaven dipositats a Credit Suisse.

El banc destaca que gestiona més de 2.000 milions d'euros de clients, que representen un 6,6% més que el total del 2018 i remarca que la ràtio de solvència és del 21% i la de liquididat arriba al 421%. Uns resultats que la direcció de l'entitat considera "una mostra de la solidesa del banc" i el director general de negoci de Vall Banc apunta que "el servei Wealth que representa la majoria del nostre volum d'actius sota gestió continua creixent" ja que ha registrat un augment del 10%.

tracking