Andorra participarà en l'exposició universal a Dubai

Els Emirats Àrabs Units destinaran 1,5 milions de dòlars a les despeses de participació del Principat en l'esdeveniment, que es durà a terme d'octubre del 2020 a abril del 2021

Andorra participarà en l'exposició universal a DubaiSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra participarà en l'exposició universal 2020 que se celebrarà a Dubai, als Emirats Àrabs Units, des de l'octubre d'aquest any fins a l'abril de 2021, segons ha fet saber el ministre de Presidència, Economia i Empresa, JordiGallardo, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres. L'organització de l'esdeveniment destinarà 1,5 milions de dòlars a les despeses del Principat per viatges, dietes i transport, entre d'altres, ja que els Emirats Àrabs Units volen batre el rècord de països participantsen l'exposició universal, la qual ja compta amb 190 confirmats. El pavelló d'Andorra a Dubaies dividiràen dues plantes: La inferior, de 220 metres quadrats, comptarà amb simuladors, una zona de realitat virtual, una maqueta interactiva i informació infogràficasobreAndorra per donar a conèixer el país a tots els visitants, mentre que la planta superior, de 90 metres quadrats, acollirà una sala de reunions. L'objectiu del Govern és que la participació en l'exposició universal serveixi per atraure més inversors i visitants al país i que el Principat es posicioni com a pol d'innovació i sostenibilitat. El cost que haurà d'assumir l'executiu serà de 150.000 euros i el comissari serà MarcGalabert.

El consell de ministres també ha aprovat obrir la convocatòria per una segona plaça de notari, arran de la baixa de llarga durada de JosepEstañol, segons ha explicat elministreportaveu, Eric Jover. El nou edicte del Govern inclourà la data de termini de sol·licituds, que serà el 27 de març, i que les proves es faran al setembre.

tracking