Successos

Reoberta la carretera d'accés a Sant Joan Fumat

Mentre la carretera l'N-145 s'ha reobert avui després que un despreniment de roques obligués a tallar-la divendres passat, la carretera que uneix Andorra amb Perpinyà a través de la Guingueta d’Ix, continua tallada per l’enfonsament de la via a l’altura de Montlluís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carretera d'accésals pobles de Sant Joan Fumat, Civís, Ars i Asnurri des de l'N-145s'ha reobert avui després que un despreniment de roques obligués a tallar-la divendres passat.Des de l'Ajuntament de les Valls de Valira, l'Alt Urgell, han explicat que el bloc de grans dimensions, que havia quedat al talús i que es volia fer caure amb l'aplicació de ciment expansiu, s'ha subjectat amb uns cables, permetent recuperar la circulació a la via, a l'espera de poder enllestir l'obra prevista en aquest punt, que consisteix en la construcció d'un mur d'escullera i la instal·lació d'unes malles protectores. El consistori del municipi alturgellenc ha demanat una subvenció a la Diputació de Lleida per dur a terme aquesta obra.

La carretera RN-116, que uneix Andorra amb Perpinyà a través de la Guingueta d’Ix, continua tallada per l’enfonsament de la via a l’altura de Montlluís, en el tram entre Fetges i Fontpedrosa, a la comarca del Conflent. Uns treballs acabats de realitzar dilluns passat han provocat l’enfonsament de la carretera que, segons les autoritats locals, no té data de reobertura. Està prohibit el pas de vehicles en els dos sentits de la marxa i tampoc es deixa passar les persones. Els vehicles que van d’Andorra a Perpinyà han de circular per l’RN-20 fins a l’A-61 en direcció Narbona per connectar amb l’A-9.

Tallada la carretera RN-116 entre Andorra i Perpinyà per l'enfonsament de la via

tracking