x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
legislació

Un expert lloa la llei que evita un “oasi de la fecundació”

Considera que és la legislació més garantista quant a la cura de l’embrió
La regulació de la reproducció assistida que va promoure el Govern ara fa un any “evita que Andorra sigui l’oasi de la fecundació i que es creï un lobby empresarial”. Així ho va afirmar ahir Josep Argemí, catedràtic de Pediatria, rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i director de l’Institut d’Estudis Superiors de Bioètica de la UIC, durant la conferència a càrrec de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) que va tenir lloc ahir al matí a l'Arthotel. Argemí va explicar en què consisteix la llei 12/2019 qualificada de tècniques de reproducció humana assistida i va destacar que és la
  • #5 Ciutadana
    (17/01/20 21:56)

    Marta va dir..
    Doncs mira, jo no ho sabia, però m'avergonyeixo de que professionals de la salut del meu país, siguin tan rematadamente antinaturals! Tenir fills de manera artificial en edats de ser àvies es certament aberrant! Pobra canalleta, tindran avis en comptes de pares!

    Respondre
  • #4 Marta
    (17/01/20 18:34)

    I per quin motiu la cass finança al 100% inseminacions, fertilitzacions, tractaments hormonals i parts en clíniques privades a dones de més de 50 anys? i no fa falta despistar tothom sap qui son fins i tot han sortit en mitjans de comunicació. Curiosament totes doctores o infermeres.

    Respondre
  • #3 Negoci aberrant
    (17/01/20 11:45)

    Axó no es mes que un negoci, mes que discutible èticament! (espero que aquest no me'l censureu).

    Respondre
  • #2 Nasciturus
    (17/01/20 11:31)

    El moviment transhumanista pretén alterar la naturalesa humana, sotmetent-la als interessos socials, polítics o econòmics. Qui estableix els límits i les normes de la fecundació artificial? ¿L'estat, els tecnòcrates, les empreses?

    Respondre
  • #1 Turisme per ser pares
    (17/01/20 11:08)

    És clar, l'oasi de la fecundació i el lobby empresarial el té Espanya i no està disposada a cedir semblant bicoca, amb un volum de negoci astronòmic, Espanya és pionera a fer en reproducció assistida, i la llei és més permissiva que en altres països europeus.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts