Successos

La policia desmantella un narcopís on vivien menors fugats

La policia deté dues persones que presumptament canviaven droga per objectes robats

La policia desmantella un
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va desmantellar un narcopís i va detenir dos joves residents de 22 i 23 anys per facilitar el consum de drogues sobretot a menors en l’operació anomenada Redbull. Segons va explicar el cos en un comunicat, l’apartament s’havia convertit en un punt de trobada de menors i joves per a consum i adquisició de productes estupefaents a canvi de productes presumptament robats. Als detinguts se’ls imputen presumptes delictes d’inducció a menors d’edat a l’abandonament de la llar familiar, subministrament il·lícit de droga i cessió i consum d’estupefaents. El pis també s’utilitzava com a refugi per a menors d’edat fugats, entre els quals hi hauria la menor que fa unes setmanes va ruixar amb gas pebre la sala d’Urgències de l’hospital. De fet, en l’operació també ha participat personal del ministeri d’Afers Socials, ja que una menor d’edat que hi havia al pis està tutelada pels serveis socials. També es van efectuar diligències directes a diverses menors, tots visitants habituals del pis. La investigació policial i posteriorment dirigida per l’autoritat judicial posava en relleu que l’apartament desmantellat podria constituir un punt de trobada de menors i joves per a consum i adquisició de productes estupefaents. Segons exposa la policia, es va detectar un trànsit de persones “anòmal”, ja que la majoria de visitants eren joves i menors d’edat. La investigació ha permès esclarir que la llogatera del pis acollia menors d’edat amb problemes familiars o fugits del domicili, alguns d’ells amb intervencions relacionades amb petits furts i consum de drogues. La investigació segueix oberta i no es descarten noves detencions.

ZOOM

El pis desmantellat s’utilitzava com a refugi per a menors d’edat fugats, entre els quals hi hauria també la noia que fa unes setmanes va ruixar amb gas pebre la sala d’Urgències de l’hospital.

La investigació ha permès constatar que la llogatera del pis acollia menors amb problemes familiars o fugits del domicili, alguns d’ells amb intervencions relacionades amb petits furts i consum de drogues.

LA POLICIA CREU QUE PART DE L'OR HA ESTAT VENUT A ESPANYA

Els investigadors continuen seguint el rastre dels lingots d’or que va robar l’empleada de fer feines del domicili on treballava. En principi la policia va informar de la desaparició de set quilograms d’or valorats en 300.000 euros, encara que no es descarta que la quantitat sigui major. De fet, no hi ha gaires esperances de recuperar el material preciós, almenys en la seva totalitat, ja que se sospita que va ser venut en el mercat negre espanyol. La dona, una resident de 46 anys, va ser posada en llibertat. No hi va haver força en el furt i els lingots no estaven especialment protegits dins de l’habitatge, per la qual cosa va ser relativament fàcil apoderar-se de l’or. La policia està convençuda que la dona no va actuar sola i que va comptar amb l’ajuda d’altres persones, per la qual cosa poden haver-hi noves detencions.

La policia desmantella un narcopís on vivien menors fugats

La policia desmantella un narcopís on vivien menors fugats

tracking