x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
BENESTAR

Tres de cada quatre usuaris valora el servei d'atenció domiciliària com a excel·lent

El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut ha visitat aquest matí diverses persones amb dependència per fer una valoració de l'assistència prestada
Cristina Garcia, usuària del Servei d'Atenció Domiciliària, passejant amb una de les professionals del servei

3 de cada 4 usuaris del SAD valora el servei com a excel·lent

Cristina Garcia, usuària del Servei d'Atenció Domiciliària, passejant amb una de les professionals del servei

Eva Bosch
Actualitzada 17/01/2020 a les 17:40
3 de cada 4 usuaris enquestats valora el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) com a excel·lent el fet que el SAD contribueix a la millora del seu benestar. Així ho ha presentat el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, durant la visita de diversos usuaris al llarg del matí per fer una valoració del servei prestat. Cristina Garcia, usuària del SAD amb esclerosi múltiple, explica que els professionals vénen a ajudar-la 3 cops a la setmana, on a banda d'ajudar-la amb les tasques de la llar "fem una escapadeta, vaig agafada i amb la crossa. La qüestió és mantenir-se actiu". El que més valora, diu, és "l'empatia i amabilitat que tenen sempre". Filloy, per la seva part, ha destacat que els satisfà molt que el servei estigui tan ben valorat "perquè ens omple el fet de poder ajudar aquestes persones", mantenint-les "a casa seva amb el seu entorn més proper". Actualment el SAD compta amb 31 treballadors els quals estan àmpliament formats en diferents àmbits, com les cures pal·liatives o les mobilitzacions dels usuaris, que durant l'any passat van atendre 319 persones.
El ministre ha assenyalat que les patologies que pateixen les persones ateses pel Servei d’Atenció Domiciliària enguany són majoritàriament les relacionades amb les malalties cardiovasculars, traumatismes, ictus, salut mental i malalts pal·liatius, les quals demanen suport de les activitats realitzades en la seva vida diària, com la higiene personal i les mobilitzacions.
Etiquetes
  • #1 Sara
    (17/01/20 14:35)

    Aquest és un bon servei d'afers socials. Felicitats als que ho feu possible.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts