BALANÇ POLICIAL

Detingut un jove per una agressió sexual al Pas

Un total de 19 persones han estat arrestades durant l'última setmana, la majoria per conduir sota els efectes de l'alcohol

El cos de policia busca un conductor que es fuga després d'envestir un motoristaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home, no resident, va ser detingut la passada matinada de dimecres com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. L'arrestat té 23 anys i no han trascendit més dades dels fets.

Altra de les detencions s'ha produït aquest matí a un centre comercial de Sant Julià després que un home intentés pagar una compra, valorada en 65€, amb una targeta de crèdit de la que no era titular.El detingut, que hauria trobat la targeta, va utilitzar-la fins a vuit vegades en restaurants i establiments comercials del Principat per un valor de 598€.Una altra de les detencions es va produir dimarts passat a Encamp després que una dona resident de 34 anys agredís, presumptament, la seva filla menor d'edat.

D'altra banda, els agents han detés més d'una desena de persones per conduir embriacs com un home resident de 30 anys qui va causar un accident amb danys materials i presentava una taxa d'alcohol d'1,80 grams per litre en sang o un altre resident de 54 anys que va donar positiu en un control rutinari amb una taxa d'alcohol d'1'74 grams per litre.

tracking