x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

La quota d'entrada a l'FMI podria ser d'uns 65 milions d'euros

La dada forma part d’un informe que va encarregar el ministre Cinca el 2018 per valorar l’accés al Fons Monetari
La quota d’entrada per Andorra al Fons Monetari Internacional podria ser d’uns 65 milions d’euros. Almenys això es desprèn d’un informe que el ministre de Finances del govern Martí, Jordi Cinca, va encarregar per avaluar els pros i els contres de l’accés del Principat a l’FMI. El redactor de l’informe és David Vegara, que compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector financer i que va ser secretari d’Estat d’Economia amb el primer govern Zapatero a Espanya i president d’InterMoney. En el text es basa en diferents països amb dimensions similars a l’andorrana i que podrien servir de
  • #18 olga
    (12/01/20 20:07)

    Transparència i Informació! va dir..
    Com ets pots imaginar aquesta gent que proposen aquesta aberracio monstruosa no han fet cap estudi. Ni negatiu ni positiu. Simplement la sola questio - on podem anar a figurar una mica ? a mira aixo sona be. Son nois que ni han sortit fora de casa ni han treballat fora i que no tenen cap experiencia de cap tipus. Que ens agafin confessats amb aquesta colla d'incompetents.

    Respondre
  • #17 Ciutadana
    (12/01/20 19:26)

    El Tarter va dir..
    Doncs no Tarter, vas ben equivocat! A qualsevol país, el dret a vot el tenen els seus nacionals, i el terme democràcia no el defineix aquest ítem! Més aviat, el que fa el FMI, Es continuar la pitjor de les dictadures encobertes... La del món financer, que provoca crisis i guerres segons les seves conveniències, i l'importa un rave si mirem milers o si els hi arrenquen el senzill benestar social!!! A veure si despertem!

    Respondre
  • #16 El Tarter
    (12/01/20 18:18)

    Deute public te tota la rao, si al menys puguessim aconseguir del FMI que Andorra es comvertis en una democracia de veritat, es a dir AMB SUBRAGI UNIVERSAL PER A TOTS ELS RESIDENTS ja valdría la pena .....o no ???

    Respondre
  • #15 Transparència i Informació!
    (12/01/20 16:14)

    Preguntes:quin es el motiu per entrar-hi? Quins avantatges i inconvenients te? El que es voldria aconseguir amb aquesta adhesió es podria aconseguir d'un altra manera? Seria "Pan para hoy y hambre para mañana" ? O el que es el mateix... Tinc un primer avantatge per després tenir un desavantatge? O vendo mi primogénitura (sobirania) por un simple plato de lentejas(ajut d'urgencia) ??? Algú que en sàpiga més que jo, me'n pot fer cinc cèntims?

    Respondre
  • #14 Carles Campolongo
    (12/01/20 15:32)

    Liechtenstein no és al FMI. Mònica tampoc. Referendum ja o sortir al carrer. NO AL FMI

    Respondre
  • #13 Pere
    (12/01/20 13:13)

    Volen salvar pell i negoci, a canvi de condenar-nos a perpetuïtat. Fora UE, fora FMI!!!.

    Respondre
  • #12 erik
    (12/01/20 11:56)

    Si no m equivoco la despesa total presupostada pel 2019 esta al voltant dels 450 milions d euros. L'FMI que se suposa que ha de vetllar per l'equilibri i la estabilitat financera dels seus integrants, preten que incrementem en un 15% la nostra despesa i que creem un deficit de coll*** ?? L'FMI es un organisme parasit que el que fa es viure i engreixar-se amb una fraccio dels impostos pagats pels estats membres. Augment de 15% en la despesa es igual a augment de 15% en la recaptació impositiva i mes si entrem a l'FMI. Realmentvolem una presio fiscal de +15%?? i a canvi de que exactament?

    Respondre
  • #11 Toni
    (12/01/20 11:47)

    Referendum per donar veu al poble per decidir si tenim d'entrar al FMI

    Respondre
  • #10 karlitos
    (12/01/20 10:26)

    65 millons, i els jubilats de 65 amb una jubilación de merda que no arriba al salari minim sense paga doble...….!

    Respondre
  • #9 aument de impostos a dojo
    (12/01/20 09:46)

    Amb aquesta noticia suposo que ens estan preparant per una bona pujada de impostos ,si no es aixi no se d'on treura andorra tans milions ,i els pobres cada dia serem mes pobres

    Respondre
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts