x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un motorista resulta ferit lleument al túnel de la Tàpia

L'accident s'ha produït a les 14 hores just després de la reobertura la zona, que ha estat tallada tot el matí a causa del sinistre d'una furgoneta que ha bolcat a l'interior del corredor
Membres dels cossos de seguretat al lloc de l'accident

Accident túnel de la Tapia

Membres dels cossos de seguretat al lloc de l'accident

Fernando Galindo
Vehicle accidentat al túnel de la Tàpia

Tancat el túnel de la Tàpia per un accident

Vehicle accidentat al túnel de la Tàpia

Actualitzada 09/01/2020 a les 17:38
Un motorista ha resultat ferit lleument després de relliscar dins el túnel de la Tàpia a les 14 hores, just quan s'ha reobert la zona que ha estat tallada al trànsit en ambdós sentits durant tot el matí a causa del bolcatge d'una furgoneta. El conductor, de 17 anys, ha patit diverses contusions i ha estat traslladat a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell.
La furgoneta d'una empresa de distribució que ha bolcat a l'interior del túnel aquest matí ha obligat a tancar el pas als vehicles des de poc després de les 9.30 hores fins al voltant de les 14 hores, segons ha informat Mobilitat. El conductor, un home resident de 24 anys que viatjava sol en direcció a Espanya, ha perdut el control del vehicle i ha col·lisionat contra la paret interior del corredor, segons fonts oficials. El jove ha estat traslladat a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell amb diverses contusions lleus i ha estat donat d'alta en les hores següents. El tancament al trànsit de la infraestructura per a la intervenció dels serveis d'emergència ha provocat retencions a la General 1 a Sant Julià en sentit sud durant tot el matí.  
Etiquetes
  • #2 cecs com rucs
    (09/01/20 20:24)

    L'accident es pot arreglar ràpid, es neteja tot i ja està. Però si s'ha de fer una investigació per saber que ha passat i poder potser, depurar responsabilitats dels conductors, ja és una altra cosa. ENTERAT!!! QUE NO TENS NI P..A IDEIA DEL PERQUÈ ES FAN LES COSES.

    Respondre
  • #1 Vergony
    (09/01/20 15:49)

    Més de 5 hores per solventar un accident lleu en un túnel. Després mobilitat és queixa que els usuaris ens queixem....massa poc

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts