La policia persegueix un home begut i drogat per la capital, Escaldes i Encamp

Els agents han detingut un total de 33 persones durant l'última setmana, una vintena d'elles per conduir sota els efectes del alcohol

La policia deté una dona acusada de robar en set pisosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home resident de 30 anys dijous a la nit després d'una persecució pels carrers d'Andorra la Vella i d'Escaldes com a autor dels delictes de conducció temerària, contra l'Administració de Justícia i contra la funció pública.La persecució va començar després que una patrulla reconegués el conductor del turisme que circulava per l'avinguda Tarragona de la capital, direcció Encamp.L'home, conegut per la policia per tenir el permís de conduir suspès, va donar positiu al control d'alcoholemia amb 0'81grams per litre de sang i a la prova de tòxics salivar.

La majoria dels detinguts de la darrera setmana han estat per conduir sota els efectes de l'alcohol, aquests tenien entre 22 y 70 anys i les taxes d'alcoholemia registrades van estar dels 0,81 als l'1,89 grams per litre en sang. Una altra de les detencions es va produir la matinada de dissabte a Arinsal després que els agents trobessin 0,8 grams de cocaïna al cotxe d'un home resident de 30 anys arran d'un control rutinari.

Navalla a l'hospital

Un home resident de 34 anys també va ser detingut a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell després que el personal mèdic trobés una navalla, de nou centímetres, a la butxaca de la seva jaqueta. El detingut, que havia sortit de l'hospital per un permís, havia amenaçat verbalment pacients i treballadors.

tracking