x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
BALANÇ

Vela no descarta proposar de nou la reducció de la nacionalitat en deu anys

La presidenta del PS ha plantejat obrir la porta a treballar amb altres comuns per presentar iniciatives legislatives i apostar fermament pel vot electrònic per tal de lluitar contra l'abstenció
Susanna Vela i Gerard Alís durant la presentació del balanç anual del partit

Vela no descarta proposar de nou la reducció de la nacionalitat en deu anys

Susanna Vela i Gerard Alís durant la presentació del balanç anual del partit

Eduard Piera
Actualitzada 23/12/2019 a les 19:47
Susanna Vela ha obert la possibilitat que es torni a presentar la proposta per canviar els anys de nacionalitat de 20 a 10. Així ho ha expressat la presidenta del PS durant la presentació del balanç de l'any, on també ha proposat obrir la porta a treballar amb altres comuns per presentar iniciatives legislatives i apostar fermament pel vot electrònic per tal de lluitar contra l'abstenció. Per la seva banda, el primer secretari Gerard Alís ha fet una lectura positiva de les passades eleccions comunals i ha afirmat que "la ciutadania ha avalat la tasca del comitè executiu".  Alís ha volgut destacar la victòria a Escaldes-Engordany i remarcar que "hem duplicat vots i triplicat consellers del comú". El primer secretari ha admès que els agradaria haver tret millors resultats a Andorra la Vella i a Encamp, tot i que assegura que hi va haver un creixement de la formació en ambdues parròquies. 
Etiquetes
  • #1 12-15 anys
    (23/12/19 20:52)

    La gent que ja té el passaport es torna també molt conservadora. No votaran un partit que defensi la nacionalitat als 10 anys. Tenen por. Massa gent per repartir la feina. La bona clar. La doble nacionalitat ja existeix a tots els països més desenvolupats i normalment obre més portes que tanca, però pensen que si tens dos nacionalitats ets menys andorrà ja ja però només quan parlen de l'espanyola. La nacionalitat francesa ja no ho veuen tan malament, mira.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts