Detinguda per dur 40 grams de cocaïna dins del cos

La policia va arrestar dilluns passat un home no resident de 25 anys per entrar sense consentiment al domicili d'un senyor d'edat avançada per anar a dormir

La policia deté una dona acusada de robar en set pisosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres una dona que portava 40,5 grams de cocaïna dins un preservatiu amagat a les seves parts íntimes. La detinguda, resident de 44 anys, accedia al Principat en un turisme particular i, en efectuar-li el control, el gos policial va detectar la droga. Els agents van ser requerits el passat dimecres en una oficina situada a la Massana per amenaces i possessió d'una arma de foc. En acudir al lloc dels fets, la policia va detenir un home resident de 76 anys per mostrar un revòlver de fogueig que duia al pantaló i per amenaçar verbalment una empleada. Dos homes no residentsvan ser detinguts per separat el passat dimarts per portar 2.587 paquets de tabac de picadura el primer i 130 el segon. Ambdós detinguts, no residents de 33 i 36 anys, van ser requerits pel Servei de Duana, ja que havien controlat una persona i un turisme amb matrícula francesa estacionat en un carrer del Pas de la Casa, amb una gran quantitat de tabac de picadura a l'interior valorada en 17.146€. Els agents van detenir el segon per estar relacionat amb l'altre home, el qual portava 6.500 grams de tabac valorats en 891€.

La policia va detenir dilluns un home no resident de 25 anys per entrar sense consentiment al domicili d'un senyor d'edat avançada de Sant Julià de Lòria. L'home va trucar a la policia perquè el jove l'hauria apartat, accedint sense el seu consentiment amb intencions d'anar-se'n a dormir. Els agents va detenir la matinada de diumenge un jove resident de 22 anys per colpejar la porta d'un domicili particular d'Andorra la Vella i per amenaçar els agents. En quant van arribar al lloc dels fets, es van trobar que el jove havia causat esfondraments a la porta amb un extintor, havia arrencat l'espiell i el timbre.

La policia ha detingut un total de 9 persones per conduir sota els efectes de l'alcohol durant la campanya d'alcoholèmia. Els agents van detenir la matinada de dissabte un home resident de 34 anys amb una taxa d'alcoholèmia d'1,70 grams d'alcohol per litre de sang. El dia anterior van enxampar un home resident de 31 anys amb una taxa d'1,27 grams d'alcohol per litre de sang i en possessió de 0,7 grams de cocaïna en un control rutinari. La tarda de dimecres els agents van acudir a un accident amb danys, trobant-se amb què el conductor, un home resident de 53 anys, portava una taxa d'alcoholèmia d'1,12 grams d'alcohol per litre de sang.

tracking