BALANÇ

Un 8% més de turistes a l'Andorra Shopping Festival

Andorra Turisme indica que el darrer mes han vingut un total de 164.944 visitants i 362.198 excursionistes, notant també un increment del 5,7% d'aquests últims

Un 8% més de turistes a l'Andorra Shopping FestivalSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de turistes ha augmentat un 8% durant el mes de novembre i l'ocupació hotelera s'ha incrementat en un 4,5% respecte a l'any anterior. Des d'Andorra Turisme s'ha fet una lectura positiva de lasetena edició de l’Andorra Shopping Festival, comparant les xifres durant el mateix període de l'any passat. Eldirector general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, i la directora de màrqueting i comunicació d´Andorra Turisme, Noemí Pedra, han presentat aquest matí el balanç del festival, on han considerat que es tracta d'una proposta exitosa per atraure visitants durant el mes de novembre, el qualha rebut un total de164.944 turistes i362.198 excursionistes, notant un increment del 5,7% d'aquests últims.

L'edició d'enguany, que ha fet un canvi de dates i s'ha celebrat del 8 al 17 de novembre, ha ofert6 espectacles i 24 tallers infantils, 24 concerts a l´aire lliure, nou figures de la Minnie a l´Expo Art i 25 activitats comercials durant l'esdeveniment.

tracking