x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Govern destinarà part dels 16 milions de la venda d'Avatel al fons d'habitatge

El ministre portaveu, Eric Jover, ha indicat que la quantitat exacta es decidirà segons les necessitats del fons publicoprivat creat amb l'objectiu de construir i rehabilitar pisos
El ministre Jover durant la roda posterior de premsa al Consell de Ministres

Govern destinarà part de la plusvàlua d'Avatel al fons d'habitatge

El ministre Jover durant la roda posterior de premsa al Consell de Ministres

Fernando Galindo
Actualitzada 18/12/2019 a les 19:22
El ministre portaveu, Eric Jover, ha anunciat que la junta d'accionistes d'Andorra Telecom destinarà part de la plusvàlua d'Avatel, valorada en 16 milions d'euros, al futur fons d'habitatge públicoprivat que es crearà amb el principal objectiu de construir i rehabilitar habitatges. Jover ha explicat que la quantitat exacta es decidirà segons les necessitats del fons.
En la mateixa roda de premsa posterior al Consell de Ministres, a petició del ministre d'Economia, Jordi Gallardo, s'ha nomenat a Eric Bartolomé com a secretari d'estat d'Economia. Igualment, s'ha aprovat la 7na remesa d'ajudes als comerciants del Pas de la Casa, s'ha adjudicat la licitació del CREI (que recau a PIDASA per valor de 2,7 milions i un termini de 18 mesos) i s'ha aprovat el decret de segona opinió mèdica dins la via preferent, entre d'altres. Finalment, s'han aprovat les tarifes de FEDA pel proper any amb un increment del 1,7%; el que suposarà un 0,50 cèntims al mes per abonat. Igualment, s'ha garantit deixar a zero el tram de potència fins a 8,8 kw per les famílies que estan amb més necessitats.
  • #4 Jae
    (19/12/19 01:00)

    Mesura curt terminista, cracks, d'aqui 4 dies afloraran centenars de pisos al mercat. Que fareu? Competencia als privats que necessiten el rendiment del seu lloguer?

    Respondre
  • #3 JfK
    (18/12/19 23:21)

    Crec que és mala idea que amb els diners del govern, o sigui, els diners de la gent, es paguin els beneficis deshorbitats dels qui especulen amb la vivenda.
    Si es vol acabar amb l'especulació salvatge que estem vivint en el mercat dels lloguers em sembla que no ha de ser sacrificant els recursos de l'Estat.

    El que s'hauria de fer és limitar els preus de tots els lloguers, no només els dels contractes de  lloguer que ja estan signats. 

    Respondre
  • #2 Deute public
    (18/12/19 19:51)

    Molt beee nois!!!! Abans de ficar els 16 milions d'euros a la cass, anem a fer mes grossa la butxaca dels amics amb constructora i emplenar butxaques.... andorra rebentara i no falte gaire, per aixo teniu tanta pressa a entrar a la unio europea.... rescat a la vista

    Respondre
  • #1 Business
    (18/12/19 19:33)

    Pagats amb diners públics i amb el temps acabaran gestionats per algun fons voltor, o per alguna entitat privada.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts