Duel a Prada de Moles

“Ha estat un cop dur”

“Ha estat un cop dur”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi havia dubte. Tot i haver deixat escapar una eliminatòria que per moments semblava que estava al sac just abans del penal de Musa Jr., Gabri Garcia va treure pit del gran partit que va fer el seu equip davant un Primera, al qual va estar a no-res de sorprendre. “Hem d’estar orgullosos, contents i aixecar-nos d’aquesta desil·lusió. Sempre els dic als jugadors que l’experiència t’ajudarà”, comentava el tècnic de l’FC Andorra, que va acceptar que per moments també es va veure classificat. “Jo m’he vist dins, no he volgut mirar el penal de Musa, és l’únic que no he mirat i he fet malament. Arribat aquest punt, m’he vist classificat, celebrant la victòria i felicitant els jugadors, que ho faig igualment. No ha pogut ser i ha estat una llàstima”, va assenyalar. Gabri va destacar la dificultat que suposava aixecar un vestidor abatut moralment que es veia donant la campanada. “No és fàcil. Ha estat un cop dur. Sincerament abans del partit no ens vèiem amb tantes possibilitats, però dins sí que ho hem vist possible”, va indicar l’entrenador, que referint-se al penal errat del malià va comentar que “estic convençut que si Musa torna a tirar un penal així a la seva carrera, que estic segur serà molt exitosa, no ho tornarà a fer”. El català va explicar també que l’equip ara es podrà centrar de ple en la lliga, en la qual “el nostre objectiu real ara, ja que som a dalt, é s mantenir-nos-hi”.

EL RIVAL

Javier Aguirre, Entrenador del Leganés

"L'FC ANDORRA M'HA ENCANTAT"

El tècnic del Leganés va exhibir en la roda de premsa posterior al partit el seu característic to distès. Sobre l’FC Andorra va assegurar que “li he dit a Gabri que aquest equip m’ha encantat. És Segona B. Accepto que tret de Casadesus, la resta no els coneixia. Crec que ha estat un espectacle i tothom pot marxar content”. El mexicà va acceptar que just abans del cinquè penal que va xutar Musa Jr. es va veure eliminat. “Clar que m’he vist fora. Si la fot el xiquito aquest ara portaria una altra cara. No sé què li ha passat, no entenc per què no l’ha fotut forta. Fot-li un lenyazo, dic jo”, va indicar l’entrenador, que va afegir que “juga molt bé, però és futbol”. Demanat pel nou format de la Copa del Rei, Aguirre va comentar que “m’agrada molt aquest format. L’Andorra ha plantat cara a un Primera i podria haver guanyat. El viatge potser ha estat pesat però la gent ha gaudit molt”.

Miguel Louriro, defensa de L'FC Andorra

“NO HEM PERDUT LA NOSTRA IDENTITAT"

El defensa de l’FC Andorra Miguel Loureiro va manifestar després del partit que “no hem perdut la nostra identitat, hem jugat com si fos un equip de Segona Divisió B perquè tenim clares les coses que ens demana el mister”. A més, va manifestar que “hem demostrat el que podem arribar a ser i el nivell que podem donar”. El jugador andalús va assenyalar que marxen “amb una mica d’impotència perquè hem fet un bon partit competint de tu a tu contra un equip de Primera Divisió i fa ràbia perquè hem generat ocasions i hem creat perill”. De la seva banda, el porter del Leganés, Juan Soriano, va manifestar que “ha estat un partit disputat, sabien a què volien jugar i ho han aprofitat”, i va destacar que “jo no volia arribar als penals perquè és una loteria”. Per últim, va explicar que va intentar consolar Musa JR i “l’he felicitat per la gran temporada que estan fent”.

tracking