TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Detingut un pare per deixar al cotxe el fill discapacitat per anar a esquiar

També es va detenir una parella per furtar un rellotge valorat en 3.000 euros

Detingut un pare per deixar al cotxe el fill discapacitat per anar a esquiarARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Detingut un home no resident a la parròquia d’Encamp com a presumpte autor d’un delicte contra les relacions familiars i per abandó de menors i incapaços. Segons explica el balanç de detencions fet públic ahir, els fets van tenir lloc diumenge al migdia, quan agents de policia van desplaçar-se fins a Pas de la Casa després de ser advertits de la presència d’un menor sol tancat dins d’un cotxe. En arribar al lloc on estava aparcat el turisme, els policies van poder constatar que es tractava d’un home jove sol, d’aparença incapaç, que demanava ajuda per tal de poder sortir del vehicle. Després de trobar el menor, els agents van entrevistar diversos testimonis presencials, podent constatar que el jove feia tres hores i mitjà que estava tancat dins del vehicle, des de dos quarts de nou del matí. Només després de fer aquestes enquestes va aparèixer el pare, que havia estat esquiant fins aleshores amb un altre fill. Davant dels policies va assegurar que controlava el menor tancat visualment, observant-lo des de la distància. El balanç també recull la detenció de d’un home i una dona no residents per furtar un rellotge valorat en 3.000 euros a Andorra la Vella distraient l’empleada de la botiga. Ambdós van ser localitzats per la policia i el rellotge, que l’home duia amagat a l’interior de la roba interior, va poder ser recuperat.

UNA BARALLA MULTITUDINÀRIA

Detinguts tres homes residents per delictes contra la integritat física, la llibertat, la funció pública i el patrimoni. La policia va desplaçar-se fins a un local nocturn a Escaldes després de ser advertida de l’actitud agressiva d’un jove contra el responsable del local. En arribar els agents, l’home es va comportar de manera bel·licosa cap als funcionaris, mostrant-se violent i injuriant-los. Seguidament dos homes més es van unir a la batussa intentant evitar la detenció del primer de manera també violenta. En la baralla van haver d’intervenir sis agents de policia i dos més de circulació. Un dels homes va seguir mostrant-se violent dins del vehicle, donant cops a la porta i causant-li danys.

tracking