Detingut un pare per deixar el fill al cotxe quatre hores per anar a esquiar

El noi demanava ajuda per poder sortir del vehicle, estacionat al Pas de la Casa, on portava des de les 8.30 hores

Polèmica mort d'un policia pel tret amb l'arma del cos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home va estar detingut ahir després d'abandonar un dels seus fills "d'aparença incapaç sol" mentre ell va anar a esquiar amb altre del seus fills segons ha informat el Cos de Policia en un comunicat. El detingut, un ciutadà no resident de 45 anys que està acusat d'un delicte contra les relacions familiars, abandó de menors i incapaços, va manifestar que vigilava el noi de forma visual "des de la distància". Segons testimonis presencials l'adolescent portava des de les 8.30 hores del matí a l'interior del vehicle, però la policia no va rebre l'avís fins les 12.00 hores. Els fets van tenir lloc al Pas de la Casa.

Els agents van realitzar un total de 21 detencions durant la passada setmana, la majoria per delictes contra la seguretat del trànsit com la d'un home no resident de 33 anys amb una taxa d'1,80 grams d'alcohol per litre de sang després de cometre una infracció al codi de circulació la matinada de divendres.

D'altra banda, els agents van detindre un home resident temporal de 24 anys com a autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic després que la seva parella el denunciés per agredir-la "la va tirar al terra i va intentar ofegar-la" va relatar la dona segons el Cos de Policia.

tracking