Obres

El COEX desfà la mitjana de la General 1 a Sant Julià

Els treballs per construir un espai de separació entre els dos carrils de la via s'havien acabat fa pocs dies

El COEX desfa la mitjana de la General 1 a Sant JuliàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els empleats del servei de Conservació i explotació de carreteres (COEX) estan desfent des de primera hora del matí la mitjana que s'ha acabat de construir fa pocs dies a la General 1 a l'entrada de Sant Julià. L'habilitació d'un espai per separar els dos sentits de la circulació havia comportat la desaparició d'un carril en direcció nord, el que havia generat molts crítiques perquè es complicava més l'accés al país des d'Espanya que habitualment concentra moltes retencions i perquè dificultava el pas dels vehicles dels serveis d'emergència, ja que a més s'han ampliat les voreres.

Govern ha informat que s'ha decidit eliminar la mitjana perquè durant el pont de la Puríssima s'havia vist que per l'afluència de trànsit era necessari recuperar el carril d'entrada a Sant Julià. Des de l'executiu han assenyalat que l'opció preferida en aquell tram de la via és habilitar tres carrils i que un d'ells sigui reversible però encara no s'ha concretat com quedarà la carretera General 1. El fet que els treballs per retornar a la situació anterior els estigui fent el COEX s'explica des de Govern perquè la partida pressupostària per a aquella obra que ha fet una constructora "està esgotada".

L'aparició de les màquines excavadores del COEX ha provocat molta sorpresa perquè els treballs a la carretera tot just s'han acabat de fer.

tracking