x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
EMPRENEDORIA

Una aplicació per a donar diners a Unicef guanya el projecte Tàndem

68 alumnes han participat en la quarta edició de la trobada, on s'han presentat 3 projectes, un per a l'ONG, l'altre per a MoraBanc i l'últim per a Vatel
Els guanyadors de la quarta edició del projecte Tàndem han presentat l'aplicació

Una aplicació per donar diners a Unicef guanya el projecte Tàndem

Els guanyadors de la quarta edició del projecte Tàndem han presentat l'aplicació "Hope App"

Eva Bosch
Actualitzada 10/12/2019 a les 19:43
Els alumnes que han desenvolupat una aplicació per a donar diners a Unicef han estat els guanyadors de la quarta edició del projecte Tàndem, el qual pretén implicar la comunitat educativa d’FP amb projectes innovadors que es desenvolupin a les empreses, potenciar el talent dels alumnes o augmentar les oportunitats laborals dels joves. Enguany hi han participat 68 alumnes i 12 docents, i les empreses que hi han col·laborat han estat MoraBanc Andorra, Unicef i Vatel. La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, han estat en la presentació dels treballs al Centre d'FP d'Aixovall, on es respirava molta emoció i nervis per part de l'alumnat. Vilarrubla ha volgut destacar que haver pogut estar en la final ha permès veure "les hores de feina que hi ha hagut per part dels alumnes. Aquests reptes els donen l'oportunitat de buscar alternatives, treballar en equip, buscar un pla comunicatiu i de viabilitat econòmica, per tant, un projecte molt transversal que els apropa molt a la realitat de l'empresa".
Els altres dos projectes que s'han presentat són com aconseguir que anar a veure el bàsquet sigui una opció d’oci prioritària per a la població d’entre 20 i 40 anys i com fer que les professions del sector hostaler i turístic siguin més atractives per als estudiants del país.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts