Tres detinguts per violència domèstica en una setmana

La policia ha detingut la darrera setmana un total de 18 persones per conduir sota els efectes de l'alcohol i a 10 per portar cocaïna o consumir-la a la via pública

La policia deté una dona acusada de robar en set pisosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir una parella per agredir-se mútuament el matí de dimecres passat a Sant Julià de Lòria. Els agents van rebre una trucada alertant de maltractaments en l'àmbit domèstic entre un home de 24 i una dona de 31 anys, ambdós residents, i en intervenir, la dona va injuriar a una policia i va mostrar una actitud desafiant. Un home no resident de 46 anys va ser detingut la matinada de diumenge en un hotel de la Massana com a presumpte autor de maltractaments a la parella. L'home, després d'una baralla, hauria agredit la dona amb una forta bufetada a la cara davant dels dos fills menors i va injuriar els agents interventors.

La policia ha detingut un total de 18 persones per conduir sota els efectes de l'alcohol i 10 per trobar-se en possessió de cocaïna la darrera setmana. Dilluns al vespre van enxampar, arran d'una infracció al volant, un home resident de 49 anys amb una taxa de 2,01 grams d'alcohol per litre de sang. Els agents van detenir durant la campanya d'alcoholèmia un home de 41 anys que portava una taxa de 2,01 grams d'alcohol per litre de sang i un segon de 39 anys amb una taxa de 2,00g/l. Els 10 homes detinguts per delictes contra la salut pública van ser enxampats en possessió o disposats a consumir cocaïna a la via pública. La matinada de dimecres els agents van detenir un jove resident de 18 anys per intentar vendre cocaïnaal Pas de la Casa, trobant-lo en possessió d'1 gram de droga.

tracking