El PS veu “impossible” fer el recinte multifuncional davant del Govern

Carmona assegura que per construir l’edifici i el telefèric a Carroi és necessari el triple de superfície

El PS veu “impossible” fer el recinte multifuncional davant del GovernFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La candidata del PS Dolors Carmona va manifestar ahir que veu “matemàticament impossible” construir el recinte multifuncional al terreny que hi ha davant de l’edifici administratiu del Govern, tal com proposa l’actual cònsol major i candidata a la reelecció, Conxita Marsol. Segons els càlculs de Carmona, per construir l’equipament calen uns 10.000 metres quadrats, tant per fer-hi la Fira d’Andorra la Vella com per acollir espectacles com els del Cirque du Soleil. Si a més s’hi vol afegir el telefèric fins a Carroi, faria falta, segons la candidata socialdemòcrata, el triple de superfície que té la parcel·la. Físicament “no hi cap”, va afirmar Carmona. Per tot plegat, la socialdemòcrata va demanar a la ciutadania que “no es deixi enlluernar per les operacions de maquillatge” que, al seu entendre, proposa la candidatura de Marsol.

Projectes “faraònics”

La cap de llista del PS a la capital va manifestar que el seu equip s’allunya de “projectes faraònics”, dels quals afirma que es desconeix la viabilitat, posant d’exemple el recinte multifuncional. Així mateix, va lamentar que “s’improvisi” amb aquest tipus d’inversions “amb motiu de la campanya electoral”. “Quan governem valorarem tots els projectes que arribin a la parròquia i tot allò que ens aporti un valor afegit nosaltres hi apostarem, però sempre que es compleixi el concepte de sostenibilitat en tots els àmbits: econòmic, ambiental i social”, va argumentar Carmona. La número 1 de la llista socialdemòcrata també va aprofitar per defensar que el carrer Doctor Vilanova és “la porta d’entrada al centre històric, administratiu i comercial d’Andorra la Vella”, pel que caldria que, com a mínim en el seu tram més baix, s’ampliessin les voreres i es fes un doble carril en sentit pujada, a més d’ins­tal·lar-hi una bona senyalització per convertir-lo en un “veritable accés” i donar-li la importància que ha de tenir, ja que avui en dia molts vehicles passen de llarg i els visitants no interpreten que és l’entrada al centre del país.

ESPAI PER INNOVAR I EMPRENDRE

La candidata del PS a la capital, Dolors Carmona, es va comprometre ahir a optimitzar els espais i infraestructures públiques. Així, per exemple, proposa la creació de l’Espai de l’emprenedor, el coneixement i la innovació, que s’ubicaria a la les dependències que el comú té a la plaça Lídia Armengol. La idea és incloure-hi un viver d’empreses, una sala d’estudi “que ha anat reclamant molt jovent” i un espai de coneixement, sala d’exposicions, espai d’intercanvi i de divulgació, segons va dir el candidat a cònsol menor, Sergi González.

tracking