Govern aprova el reglament d'especialitats de la Policia

La nova normativa comportarà un increment del sou dels agents de totes les categories que es farà efectiu el pròxim febrer

Govern aprova el reglament d'especialitats del Cos de PoliciaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rosell ha anunciat l'aprovació del reglament d'especialitats del Cos de Policia durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que s'ha celebrat avui. La nova normativa, que "dona resposta a la regulació de les diferents funcions assignades a cada lloc de treball", reconeix cinc categories d'agents. El sou s'incrementarà en 50 euros -mensuals- per a l'especialitat bàsica i en 175 euros per a l'especialitat superior. Fet que provocarà una despesa de 300.000 euros anuals. Els augments es faran efectius el pròxim mes de febrer.

En la mateixa sessió, el Consell de Ministres ha aprovat el Reglament sobre les particularitats i les funcions dels policies auxiliars que comportarà l'obertura d'un total de cinc places. Aquests agents es concentratan en la realització de tasques administratives i no intervindran en situacions de risc.

tracking