x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ESTUDI

Govern crearà un sistema per registrar dades d'habitatge

L'acció es realitzarà mitjançant un conveni de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona 
Filloy durant la reunió

Govern crearà un sistema per registrar dades d'habitatge

Filloy durant la reunió amb els representants de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona celebrada avui

SFGA/JAViladot
Actualitzada 03/12/2019 a les 19:13
El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, i el director de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), Ricard Gomà, s'han reunit avui en un primer contacte "després d'haver signat un conveni de col·laboració per a la creació d'un sistema de dades de l'habitatge", segons ha informat Govern en un comunicat.  
En primer lloc, l'IERMB analitzarà les dades existents al país sobre xifres d'Estadística, transaccions immobiliàries o preus de lloguer amb l'objectiu de "disposar de tota la informació sobre la situació i així detectar potencialitats". El ministeri de Filloy ha fixat un full de ruta que exigeix disposar d'un conjunt d'indicadors que "han de permetre desenvolupar més polítiques". 

L'IERMB treballarà amb un equip tècnic designat pel ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut junt el de Presidència, Economia i Empresa. 
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts