Olga Molné, Ciutadans Compromesos

“Volem la unió esquiant entre Pal i Arinsal”

Molné afirma que seguirà una línia continuista i controlarà la despesa tot mantenint la inversió

“Volem la unió esquiant entre Pal i Arinsal”L.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una gran abstenció deslegitimaria la victòria electoral?

No ho crec, tot i que hi ha molta gent desmotivada pel fet que només hi ha una llista. Hi ha gent molt amiga, inclús familiars, que sé que em votarien, però que em diuen que no hi aniran perquè em comenten que ja ho tenim guanyat.

Per què creu que a la Massana no hi ha una segona llista?

No ho sé. La veritat és que ha estat una llàstima, jo hauria preferit que hi hagués dues candidatures, perquè és com molt més plural i aquesta és la base de la democràcia.Exigirà al

Govern la construcció de la variant de la Massana?

No, nosaltres pensem que ara per ara la prioritat és continuar amb la desviació de Sant Julià, ja que és la porta d’accés i sortida del país. Potser ara ho comencen a estudiar, però no ho veig com una prioritat per a aquests anys que venen.

En quina posició creu que es troba Pal Arinsal?

Pal ha complert el programa i el pla d’inversions que tenia, però és cert que amb els últims moviments sembla que tots estiguin units i nosaltres som els que no tenim relacions accionarials amb estacions.

La seva intenció és seguir reduint el deute del comú?

Les línies que tenim pensades per a aquests quatre any van en una línia continuista. Volem mantenir la despesa controlada fent molta contenció i anar invertint cada vegada més.

Què canviaria de la feina realitzada en els vuit anys de David Baró?

Si canviaria alguna cosa seria el fet de poder invertir molt més, per poder disposar de més diners els primers anys.

En quina situació es troba la planta i la font d’Arinsal?

Ha agafat una altra via i està en funcionament, i tenim un capital privat que hi està invertint moltíssim.Quin és el seu projecte estrella per als quatre anys de mandat?No tenim un projecte estrella en concret, però sí molts projectes. Si n’hagués de destacar un seria la unió esquiant entre Pal i Arinsal.

A què es destinaran els dos edificis d’Ski-Park a Ribasol?

Hi volem buscar una solució, però només hi ha les parets i la façana, i per fer-hi alguna cosa hauríem d’invertir molts diners que el comú ara no té.És favorable que les minories tinguin més pes?Penso que tothom ha de participar en la vida de la parròquia, però d’aquí a canviar el sistema electoral encara queda.

EN PERSONA

Nom complet: Olga Molné Soldevila Professió: advocada Edat: 45 anys Experiència política prèvia: cònsol menor del comú de la Massana Estat civil: casada Fills: 3

tracking