x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Empreses

AND.Water, la nova marca de l'aigua d'Arinsal

Dos empresaris rusos refloten la planta embotelladora i pensen fabricar també cerveses i begudes energitzants
Els empresaris Ilya Rouss i Anton Yarashuk.

La marca AND.Water començarà al febrer a vendre aigua d'Arinsal

Els empresaris Ilya Rouss i Anton Yarashuk.

ARXIU
Actualitzada 01/12/2019 a les 12:07
Els empresaris rusos que van comprar l’antiga planta d’aigua d’Arinsal tenen el projecte per reflotar la marca molt avançat i pensen en el consum intern però també portar l’aigua de la Massana a diversos països del món. De fet, el projecte no es limita només a l’aigua, sinó que pensen fabricar cervesa artesanal i begudes energitzants, tot des de la fàbrica d’Arinsal. Ilya Rouss va néixer a Rússia fa 33 anys i resideix al Principat des del 2013. Ell i el seu soci, Anton Yarashuk, estan molt engrescats i convençuts de l’èxit de la seva aventura. Rouss va explicar ahir que al mes de gener hi ha la previsió d’iniciar la producció d’aigua amb i sense gas en ampolles de vidre, i la intenció és que al febrer arrenqui la línia de producció de cervesa. Rouss ho explica amb naturalitat però deixant clar que han fet els deures i creuen en la viabilitat del projecte: “La capacitat de la fàbrica és de 15.000.000 ampolles per any, això vol dir que n’hi ha de sobres per exportar, i calculem unes 5.000.000 d’ampolles de cervesa i això ens fa ser optimistes. A les estacions d’esquí es consumeix molta cervesa i aigua i per què no consumir productes d’Andorra en lloc de les marques que tots coneixem? Per què són millor? Per res”, afirma convençut. El nom canviarà. L’aigua adoptarà el nom d’AND.Water i serà exportada a diversos països: Dubai, Hong Kong i d’altres. De moment tot està sortint perfecte. Les anàlisis que s’han fet han estat positives, “l’aigua és de les millors del món i té més de 10.000 anys”, subratlla l’empresari rus, també molt conegut en l’àmbit esportiu. Explica que hi havia “un problema d’error humà, i hem contractat la millor empresa de seguretat en alimentació que hi ha, aquesta és una de les passes importants que hem fet”. Rouss es desfà en elogis: “L’aigua és exclusiva perquè ve del Parc Natural del Comapedrosa, Té unes propietats úniques i hem trobat als arxius estudis del 1973 d’aquesta aigua. No fa falta més que veure els estudis per entendre que és un diamant”. L’embotelladora d'aigua de la Font d'Arinsal va causar el brot de gastrointeritis que va afectar milers de persones a Catalunya. L’empresa va tancar definitivament la planta, que havia estat clausurada per les autoritats sanitàries, per esbrinar com s’havia produït la contaminació. A l’informe es va confirmar una presència lleu d'un norovirus a la font i en diversos lots dels diferents formats d'envasament.
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts