Programa electoral

DA d'Escaldes rebutja fer l'heliport a Tresoles

La candidatura que lidera Miquel Aleix argumenta que no donen suport a la infraestructura "d'acord amb la voluntat de la plataforma"

DA d'Escaldes rebutja fer l'heliport a TresolesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates d'Escaldes s'oposa a la construcció de l'heliport a Tresoles segons es recull a les propostes del programa electoral incloses a l'apartat de medi ambient i les zones verdes. L'argument de la llista que encapçala Miquel Aleix és no donar suport a la infraestructura prevista a Encamp, molt a prop de FEDA a tocar de la parròquia escaldenca, "d'acord amb la voluntat de la plataforma" ciutadana que es va crear en contra de fer l'heliport en aquest indret pel soroll que comportaria per als veïns de l'àrea d'Engolasters.

El programa recull a més el projecte de treballar per posar en marxa una xarxa de calor a Escaldes "com a alternativa sostenible a les energies convencionals".

PENJADA DE CARTELLS

Tots els candidats de Demòcrates han estat presents a la penjada de cartells que els candidats d'En comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié, han fet a la plaça de la Rotonda de la capital. "A En comú per Andorra la Vella ens agradaria que els ciutadans de la parròquia ens tornessin a fer confiança per continuar treballant amb la mateixa intensitat i responsabilitat que aquests darrers quatre anys" ha comentat Marsol. Entre els 250 assistents que s'han ajuntat per l'acte, hi havia el cap de Govern, Xavier Espot, i la síndica general, Roser Suñé. "Estem molt il·lusionats perquè el projecte que presentem a cada una de les parròquies és el millor pel nostre país. Tenim equips preparats, amb combinacions de renovació i experiència, de joventut i gent que no ho és tant, dones i homes... En definitiva, unes candidatures del què és Demòcrates, que és el pal de paller del nostre país des d'un punt de vista polític" ha argumentat el cap de Govern.

Els candidats demòcrates s'han reunit a la penjada de cartells a Andorra la Vella

Torres assegura que si té l'aval francès l'heliport es farà a la zona de les Tresoles

tracking