Infraestructures

La passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall estarà llesta a l'estiu

Govern ha arribat a un acord amb el propietari del terreny per 29.700 euros

La passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall estarà llesta a l'estiuAGÈNCIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va aprovar ahir el conveni amb Casa Molines per a la cessió de terrenys per construir una passarel·la entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall, a Andorra la Vella. Els treballs ja havien estat adjudicats a l’empresa Construccions Modernes el mes de novembre del 2018 per un import de 631.900 euros. Així, després que l’executiu aprovés el conveni i tanqués l’acord amb el propietari del terreny, les obres es podrien iniciar de manera imminent.

El termini d’execució previst és de sis mesos, amb la qual cosa es calcula que de cara a l’estiu del 2020 aquesta passarel·la pugui estar construïda.

Tal com va explicar el ministre portaveu, Eric Jover, l’inici dels treballs es va haver de posposar, ja que des del Govern es creia que el terreny on s’ha de construir un dels pilars era de titularitat pública quan en realitat era privada. Així, es va haver de negociar per arribar a un acord, suposant que l’executiu hagi hagut de comprar el terreny, de 28,46 metres quadrats, per un import de 29.714 euros.

La passarel·la, que serà d’ús exclusiu per a vianants, ha estat dissenyada pel despatx Carlos Fernández Casado. La nova construcció tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4 metres. Serà una estructura metàl·lica tancada, realitzada en acer d’alta resistència de secció variable.

tracking