Els grups de la majoria volen un estudi per reduir tarifes d'Andorra Telecom i FEDA

El PS havia demanat que es reduís el cost de les opcions més baixes

Els grups de la majoria volen un estudi per reduir tarifes d'Andorra Telecom i FEDAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tres grups del Consell General que donen suport al Govern, Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos, van presentar una esmena ahir al registre. Aquesta anava entroncada directament amb la moció que fa unes setmanes havia presentat el grup socialdemòcrata i que feia referència a les tarifes més baixes de dues de les parapúbliques: FEDA i Andorra Telecom.

Així doncs, els partits que conformen la majoria, a través de l’esmena a la moció, demanen al Govern que amb les dues companyies públiques “estudiï com les persones amb dificultats econòmiques poden tenir bonificacions en les tarifes o paquets que s’ajustin a les seves necessitats” i que sigui efectiu l’1 de gener.

Cal recordar que el president del grup del PS, Pere López, havia demanat que es revisessin les tarifes més baixes i el seu grup va acabar presentant una moció al respecte. Igualment, des de la bancada socialdemòcrata s’havia criticat que les dues parapúbliques augmentessin els preus malgrat presentar beneficis en els seus comptes; també que aquests diners el Govern els acabés emprant per quadrar els comptes, i no rebaixar preus i fer-los més accessibles a les famílies més necessitades en lloc d’augmentar els guanys.

En aquesta línia, precisament, s’emmarcava el projecte de pressupostos que va presentar el ministre de Finances, Eric Jover, que va explicar que es continuarien emprant el cent per cent dels beneficis d’Andorra Telecom i el 30% de FEDA, i que no preveia aquesta baixada de preus perquè les tarifes socials no tenien pràcticament usuaris.

tracking