política

Tudó presenta una llista per fer d'Ordino un referent cultural

Tudó presenta una llista per fer d'Ordino un referent culturalLorena Giménez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cap de llista de MovemOrdino, Sandra Tudó, va presentar ahir la candidatura, integrada per militants del Partit Socialdemòcrata i independents, destacant que volen fer de la parròquia un referent cultural. Tudó també va defensar que la llista és coherent i està formada per persones de procedència diversa. “Nosaltres ens hem mantingut coherents, per aquest motiu considerem que som l’alternativa que ha de tenir la parròquia.” I va afegir que són “un projecte de regeneració política, amb uns valors que ens han fet arribar a presentar una candidatura”.

En la mateixa línia, el número dos de la llista, Jean-Michel Armengol, va posar en relleu que busquen “una comunicació més horitzontal, compaginant tradició i innovació, i sobretot perquè hi hagi una participació ciutadana constant”.

Pel que fa a la situació que la seva actual companya a l’oposició, Eva Choy, ara sigui la número dos d’En Comú per Ordino, Tudó va afirmar que “no em farà sentir incòmoda, ja que jo m’he mantingut coherent amb els meus principis”.

tracking