x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

La guàrdia civil, la policia i els mossos ajudaran en la reunió preparatòria de la Cimera

Actualitzada 26/11/2019 a les 06:40
La guàrdia civil, la policia nacional i els mossos d’esquadra han activat un centre de coordinació conjunt per donar suport al cos andorrà amb vista a la reunió de ministres d’Afers Exteriors que té lloc avui a Soldeu, i que serà la preparació per a la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern que se celebrarà el novembre del 2020.
La guàrdia civil va afirmar que el dispositiu de seguretat comporta la participació d’un “nodrit contingent amb membres del servei d’informació, control de masses, forces especials i servei de telecomunicacions”. La policia nacional va assegurar que seran 130 agents els que mobilitzarà aquest cos pertanyents a la unitat central de protecció, guies canins, subsol, informació, automoció, armament, telecomunicacions i planificació. Així, fonts del ministeri de l’Interior espanyol van afirmar que la petició de col·laboració es va formalitzar per part d’Andorra temps enrere.

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, va mantenir ahir diverses reunions bilaterals amb els seus homòlegs als països membres iberoamericans, entre els quals el de Portugal, Augusto Santos, en la qual van recordar que aquest any se celebra el 25è aniversari de l’inici de les relacions entre ambdós països.
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts