Ordenament

Conveni per aprofitar l'energia dels 'Arbres de Vent'

Ordenament signa un acord amb FEDA, Nord Andorrà i Mútua Elèctrica que estipula la posada en servei, el manteniment i l'explotació de les noves instal·lacions

Conveni per aprofitar l'energia dels 'Arbres de Vent'SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha signat un total de tres convenis amb les empreses d'electricitat -FEDA, Nord Andorrà i Mútua Elèctrica- que constituiran la xarxa 'Arbres de Vent'. L'acord inclou "la posada en servei, el manteniment i l'explotació de les noves instal·lacions així com l'aprofitament de l'energia generada", segons ha informat Govern en un comunicat.

Les infraestructures s'emplaçaran a les parròquies de Canillo, Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. El Govern es farà càrrec de les despeses de subministrament i la instal·lació i les empreses seran les encarregades de decidir el lloc, forma i procediment d'embrancament a la xarxa elèctrica.

El conveni també reflexa l'aportació gratuïta de l'electricitat produïda pels 'Arbres del Vent' per part del Govern a FEDA, Nord Andorrà i Mútua Elèctrica. Es preveu que el projecte, amb una dotació final de 344.000 euros, estigui enllestit a mitjans del mes de febrer.

tracking