x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Mortés presenta un projecte “més enllà dels colors polítics”

El cònsol major encapçala una llista continuista a les comunals
Josep Àngel Mortés, cap de llista d’En comú per Ordino, la candidatura que integra l’ACO, DA, Liberals i SDP, va presentar un projecte que va “més enllà dels colors polítics i això són les ganes d’unir persones per treballar per un bé que és la parròquia d’Ordino”. El candidat a la reelecció també va fer palesa la bona sintonia i entesa que hi ha hagut al comú amb la minoria durant aquesta legislatura i va destacar que “la incorporació d’Eva Choy a la candidatura així ho demostra. Hem treballat conjuntament independentment de les sigles que tinguéssim cadascú”.
Durant la presentació de
  • #4 Una d'Ordino
    (22/11/19 19:03)

    Com poden els de SDP aliar-se amb els de DA, i viceversa,a les comunals d'Ordino, quan llegim més avall d'aquest article un altre de SDP-la mateixa persona- criticant la gestió de DA. Aquestes barreges comunals no poden anar bé. Veiem que no existeix cap ideologia i sí una fam de cadira impressionant.

    Respondre
  • #3 Prou histories, ja no cola.
    (22/11/19 16:22)

    Miri Sr. Mortes si vol fer el bé per la parroquia d'Ordino, plegui i deixis d'histories que ja no ens creiem. Que prou desastres ja ha fet durant la seva candidatura. Ha sigut un consol ben pessim que no ha aportat res de bo per la parroquia, si no que al contrari. Aneu amb el espot, pero a ordino no us volem ni a al vostre equip ni DA. Dels de casa no tindreu cap vot aixo us ho asseguro, i no fa falta insisti.

    Respondre
  • #2 Cadires
    (22/11/19 10:48)

    Sr.Mortés,vosté el que l'interessa es la cadira de cònsol,no expliqui historiates,i per aixó ha posat al qui sigui al sac de ACO i DA,tot una olla de fabes,mongetes i cigrons,sense cap ideologia politica i molts amb una desconeixença total de la Parròquia.Marxi i no torni a treure el cap pel comú,que li donguin un càrrec a DA.

    Respondre
  • #1 Toni
    (22/11/19 08:08)

    Un consolat pèssim, on els ciutadans hem perdut moltes plumes per la seva inacció. Uns consols distants allunyats dels ciutadans. No cal que passeu per casa a buscar el vot, no sou benvinguts.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts