'cas bpa'

Vall Banc posa a disposició dels clients els fons de Suïssa

Vall Banc posa a disposició dels clients els fons de Suïssa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clients de Vall Banc que tenien els fons retinguts per Credit Suisse pel cas BPA ja tenen disponibles els diners. Així ho va comunicar l’entitat bancària en una nota de premsa, després d’haver anunciat fa uns dies que s’entrava a la fase final de l’operativa del retorn.

No obstant això, l’entitat bancària també va fer saber als seus clients “la necessitat d’actualitzar la documentació relativa al compte, oferint-los diverses alternatives de gestió”.

Vall Banc informa que “el traspàs definitiu és l’últim pas per recuperar la normalitat operativa i es mostra satisfet per poder normalitzar la situació financera dels clients a l’entitat”. En la mateixa línia, l’entitat financera va afirmar que ja podrà oferir un servei complet als clients i “s’obre una nova etapa”.

També es va referir a aquesta situació el ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, que va dir que “ens hem de felicitar per haver aconseguit el retorn”. Tot i això, va afirmar que el cas BPA “no es tanca”, recordant les diverses causes pendents.

tracking