política

Marsol no tem una fuga de vots pel pacte amb el partit liberal i SDP

No es veu favorita i considera que la ciutadania entendrà la coalició per a les comunals

Marsol no tem una fuga de vots pel pacte amb el partit liberal i SDPG. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conxita Marsol, cap de llista d’En comú per Andorra la Vella, la candidatura que aglutina DA, Liberals i SDP, no tem una fuga de vots de ciutadans insatisfets per una coalició que reuneix partits de diferents sensibilitats. “No pensem que ens pugui perjudicar ni ens preocupa excessivament”, va dir ahir Marsol en l’acte de presentació a la premsa de la candidatura, per afegir que “aquesta era la millor opció per assegurar la continuïtat del nostre projecte i estic segura que la ciutadania entén aquest pacte”. La candidata i cònsol major de la capital va assegurar que “de cap manera som favorits”, ja que el pes del vot socialdemòcrata a Andorra la Vella “és important”.

Marsol va insistir que la candidatura “pretén ser continuista del treball fet aquests quatre anys a Andorra la Vella”, una localitat, conjuntament amb Santa Coloma, que ha experimentat “transformacions importants a diferents nivells”, fins esdevenir una “parròquia per a les persones”. La cònsol major es va felicitar per haver incorporat a la candidatura “moltes sensibilitats que abans no teníem” i que els permetran ser “una parròquia més plural”.

La cap de llista va preferir no avançar cap punt del programa electoral, però sí que va indicar que continuaran amb la línia d’inversions dels darrers quatre anys, que s’oposarà a l’heliport nacional i que seguirà exigint al Govern una llei de la capitalitat.

VEU MÉS A PROP QUE THE CLOUD SIGUI TOT UN ESPAI PÚBLIC

La cònsol major d’Andorra la Vella i candidata a la reelecció, Conxita Marsol, es va mostrar optimista ahir respecte al desig que el solar on s’havia de fer l’edifici The Cloud es mantingui com un espai públic, i que a la part que dona a l’antiga caserna dels bombers no es construeixi la nova seu comercial d’Andorra Telecom. “No ho tenim tancat, però segueixo treballant perquè tot sigui un espai públic”, va indicar, per afegir que “hem de trobar un equilibri entre el que vol Andorra Telecom, però jo crec que hi ha moltes possibilitats que tot sigui un espai públic”.

tracking