x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
RECURS

Els sindicats de bombers presenten una demanda contra la mútua

Els presidents de l'ABA i d'A-118 han lliurat un total de quatre recursos individuals perquè els funcionaris puguin rebre la totalitat del salari en cas de baixa
Torra i Adran han presentat una demanda a la Batllia aquest matí

Els sindicats de bombers reclamen contra la mútua

Torra i Adran han presentat una demanda a la Batllia aquest matí

Fernando Galindo
Actualitzada 20/11/2019 a les 13:54
Els sindicats de bombers han presentat aquest matí un total de quatre recursos individuals a la Batllia contra la mútua dels funcionaris perquè tots ells puguin rebre el cent per cent del salari en cas de baixa "considerem que hi ha una disfunció en la forma de pagament quan un treballador està de baixa laboral" ha explicat Miquel Àngel Adran, president de l'A-118. El president de l'ABA, Joan Torra, ha indicat que la situació actual és una "discriminació perquè hi ha casos on el salari no està cobert al cent per cent". 
Torra ha demanat una reducció del percentatge amb el que els treballadors contribueixen per cobrir futures baixes laborals -que ara es situa a l'1% del seu salari- ja que la mútua presenta un superàvit per damunt del milió d'euros i "com a mínim s'estan 700.000 euros s'estan invertint a bons de l'Estat i la resta està en el compte corrent, entenem que no pot ser així perquè aquesta mútua pertany als funcionaris i és exclusivament per cobrir el 100% quan estàs de baixa no per fer cap tipus d'inversió" ha remarcat. 

 
 
Etiquetes
  • #4 Un no andorrà
    (20/11/19 21:38)

    Fácil parlar de defensar drets quan els polítics tenen por de perdre tots els vots q representeu.... si ho demanessin les caixeres del super , que tenen els mateixos drets pero amb una plurinacionalitat poc representativa a les eleccions, seria un no rotund.
    Si tan drets voleu defensar espero que el dia que aconseguiu treure la mateixa llei  per tots els treballadors d'andorra  recolçeu amb el vostre vot al partit que ho presenti a votació. O llavors  que primarà mes  l'argument de la defensa del treballador o la defensa del bé nacional?

    Respondre
  • #3 Fahrenheit
    (20/11/19 19:42)

  • #2 Flor al cul
    (20/11/19 18:29)

    R. va dir..
    No em nascut amb una flor a cap lloc. Simplement lluitem pel que creiem són els nostres drets. Si tothom fes el mateix..........

    Respondre
  • #1 R.
    (20/11/19 14:06)

    Vosaltres igual que tots.
    Es que heu nascut amb una flor al cul ?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts