x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia busca un jove que viatjava d'Andorra a França

El busquen en les àrees de servei de l’autovia de Carcassona i als pobles de Mauguiò i Carnon
Mahieu Marot, el jove desaparegut.

Recerca d'un jove que es dirigia a Montpeller

Mahieu Marot, el jove desaparegut.

Actualitzada 15/11/2019 a les 19:11
Mathieu Marot és el jove que des d’ahir està en el punt de mira de la policia i de la gendarmeria després que familiars i amics donessin la veu d’alarma de la seva desaparició a través de les xarxes socials. Els fets haurien ocorregut dimecres, quan Marot va decidir tornar a Montpeller, la seva actual ciutat de residència, després de passar uns dies al país, on va passar part de la seva infància, visitant un dels seus pares, coneguts professors del Lycée Comte de Foix.
En veure que Marot no arribava al destí els familiars van donar la veu d’alarma a la gendarmeria, que va activar un primer protocol de recerca per la zona, focalitzant en les àrees de servei de l’autovia que va de Carcassona a la mateixa ciutat francesa, a més de les poblacions de Mauguiò i Carnon.

En els mateixos termes de recerca, la família es va posar en contacte amb la policia andorrana per posar-la en coneixement del cas i demanar informació. De moment, no posar cap denúncia formal al Principat.
Marot hauria sortit de la frontera amb un Dacia Sandero Stepway de color vermell fosc amb la matrícula francesa, segons l’alerta que va difondre l’entorn més pròxim al desaparegut a través de les xarxes socials, acompanyada d’una fotografia.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts