x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Una empresa en fallida

Un empresari afronta 18 mesos de presó per un delicte d’apropiació indeguda després d’estar 5 anys sense pagar la contribució a la CASS.
Absolució o 18 mesos de presó condicional. Dues possibles sentències que van presentar la defensa i la fiscalia al Tribunal de Corts ahir davant un delicte d’apropiació indeguda d’un resident, propietari d’una empresa de construcció, que no va pagar algunes de les cotitzacions dels treballadors a la CASS durant cinc anys, i és que “si pagava la Seguretat Social, no tenia diners per pagar els meus treballadors”, va explicar l’acusat a la sala.
L’empresa constructora seguia una bona línia durant els temps de bonança, però va ser el setembre del 2011, en plena crisi, quan l’acusat va començar a tenir greus
  • #3 DonPiso
    (14/11/19 19:46)

    18 mesos és poc....

    Respondre
  • #2 Anna
    (14/11/19 17:46)

    Jo tenia usn jefes que cadascun es fotien a la butxaca 4000 euros cadasún, les cotitzacions sense pagar i els traballadors cobrarem el dia 20 de cada mes. Encara no entenc com està aquesta empresa funcionant. Primer es pagen ells i es gasten tota la pasta i si queda algo per ells tambe, se'ls i refot tot. I crec que 18 mesos es molt poc temps a pringar

    Respondre
  • #1 Si no ho dic, exploto!!!
    (14/11/19 13:01)

    Pués qu'el fotin a la garjola, a mí em van fer el matéix, i les váig passar magres entre altres moltes coses perque tenía el méu fill de beneficiari a la CASS i jo constava com no assegurat, ¡¡ AL TRULLOO !!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts