Mobilitat

La neu obliga a portar equipaments a partir del Tarter i el Serrat

Les previsions anuncien que la cota de neu baixarà encara més a la tarda i que s'acumularan precipitacions de fins a 3 centímetres a 1.000 metres i de 10 centímetres a partir de 1.500 metres

La neu obliga a portar equipaments a partir d'Encamp i la MassanaMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La neu obliga a portar equipaments especials a partir del Tarter (CG2) i el Serrat (CG3), trobant-se la circulació de la RN-22 a França restringida per als vehicles de més de 19 tones, segons indica Mobilitat. Les previsions meteorològiques indiquen que les precipitacions s'intensificaran a la tarda en cotes baixes amb acumulacions de fins a 3 centímetres a 1.000 metres i de 10 centímetres a partir de 1.500 metres d'altura per l'entrada d'un embossament d'aire fred, segons anuncia el Servei de Meteorologia.

La necessitat de circular amb pneumàtics d'hivern o cadenes ha afectat des de les cinc del matí al trànsit a partir de la sortida d'Escaldes tant per la General 2 cap a Encamp com per la General 3 cap a la Massana, i l'obligació s'ha aixecat en aquestes vies poc abans de les vuit del matí, segons Mobilitat, que manté activada la fase groga. Les precipitacions tornen a caure amb intensitat a partir de les parròquies centrals i es demana als conductors circular amb precaució.D'altra banda, un accident a la RN-20 de França -entre Ax-les-Thermes i l'Ospitalet- ha obligat a tallar el trànsit en ambdós sentits des de les 10 hores d'aquest matí. Un total de quatre vehicles, un d'ells un camió, han estat implicats a l'incident.

tracking