Detingut un jove per agredir una dona al carrer

La policia també col·labora amb la Gendarmeria francesa en la recerca d'un jove que viatjava en cotxe des d'Andorra cap a Montepeller

La Policia comptarà amb disset nous vehiclesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia ha detingut un jove de 24 anys per haver agredit, amenaçat i insultat una dona al carrer. L'home, que presumptament hauria atacat l'altra personaper un motiu econòmic, té més diligències obertes on consta com a suposat autor d'un furt amb força de diners en un restaurant d'Escaldes-Engordany i d'una estafa a una parella a qui va cobrar 320 euros pel lloguer d'un allotjament que mai van arribar a gaudir. L'any passat també va ser denunciat en tres ocasions per aquest tipus d'estafa, ja que oferia pisos a través de les xarxes socials sobreels qualsno tenia cap relació personal ni laboral i posteriorment es quedava amb l'import pagat del lloguer i/o la fiança.

La policia també està col·laborant amb la Gendarmeria francesa en la recerca d'un home desaparegut que viatjava en cotxe cap a la localitat de Montpeller. Mathieu Marot hauria sortit d'Andorra en direcció a la ciutat francesa però,en no donarsenyals d'haver arribat al destí, els familiars van donar la veu d'alarma. La família ha difós a través de les xarxes socials una fotografia del jove, el model, color imatrículadel cotxe, i demanen a tothom que pugui tenir informació que contacti amb la policia francesa. Els pares del desaparegut, ara jubilats, van ser professors delLycéeComte de Foix i actualment segueixen residint al Principat.

tracking