x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
comunals 15-d

Terceravia a Escaldes havia acordat no presentar candidatura

El comitè parroquial va descartar-la per les dificultats per trobar les persones i la poca implantació electoral
La confecció de les candidatures de terceravia encara dona per parlar, ja que van sortint detalls de com es van confeccionar i, a excepció de la llista d'UL-terceravia a Sant Julià de Lòria, hi ha la sensació en cercles polítics que la majoria es van fer de manera precipitada i gairebé per obligació.
El cert és que hi ha mala maror a Escaldes-Engordany, on per exemple un dels més crítics va ser Josep Pubill, qui juntament amb França Riberaygua, va encapçalar la llista de terceravia a Escaldes-Engordany després d’haver protagonitzat el trencament del comitè liberal a la parròquia. Pubill va ser
  • #8 ex candidata Da
    (10/11/19 23:36)

    A dia d'avui tercera via es la única formació què representa els andorrans no venuts a espanya.

    Respondre
  • #7 Raül Calvo
    (10/11/19 19:42)

    La veritat és que Terceravia és una formació representativa d'un ampli esprecte de la societat andorrana, amb un programa coherent i un ideari sòlid. La seva voluntat és presentar-se a tantes parròquies com li ha estat possible en compromís amb el ciutadà, sense coalicions extranyes i amb l'esforç dels afiliats. Qualsevol altra lectura és pura intoxicació. L'adversari que aporti discurs polític i no engany. Ens mereixem el debat, la proposta, un model de societat per a poder decidir els electors. Menys distracció, més contingut.

    Respondre
  • #6 T'ho explico
    (10/11/19 17:45)

    Manel va dir..
    T'ho explico, Manel. Li donen tanta importància per que el Diari treballa per govern, de sempre. I ara, han de tapar la vergonya de que no han estat capaços de reeditar el pacte de govern amb LdA i fer una llista que guanyi a Escaldes. I com es veuen venir que molt possiblement guanyi el PS amb la Rosa Gili, el que vol dir que el Cap de govern donarà la imatge de que no és capaç de guardar la seva parròquia, han de buscar algun culpable que no siguin els seus socis de govern. I mentre fan pudor amb Terceravia o el PS.... ningú veu les seves misèries. Has vist?

    Respondre
  • #5 Manel
    (10/11/19 13:59)

    No entenc perquè el diari dona tant de rebombori a aquest tema. Es normal que partits que ja van presentar llistes a les territorials de les eleccions generals ara en presentin a les comunals... 

    Respondre
  • #4 i tu t'ho creus jajjaa
    (10/11/19 13:12)

    Jordi va dir..
    És clar, que com ho diu el Diari, que mai, mai, mai, fa el que vol DA, tu vas i t'ho creus. Quin interès a tapar que el super acord de govern no aconsegueix fer una llista conjunta a Escaldes eh que si? Això que diu l'article qui t'ho ha “explicat” Baiges? El que ha marxat tot emprenyat per no fer llista amb el Martí? Fa pena la persecució que pateix Terceravia sense cap motiu. Molt graciós tot plegat. Plataformes i barreges per tot arreu i les crítiques per Terceravia i PS. Què curiós no? 

    Respondre
  • #3 Jordi
    (10/11/19 10:34)

    Fer una llista d'aquesta manera diu ben poc de TerceraVia i del Sr. Pintat..

    Respondre
  • #2 Tot per tapar DA
    (10/11/19 09:55)

    Caram el que us fan fer per tapar que DA +LdA no van ser ni capaços de fer llista conjunta a la parròquia del jefe! La persecució gratuita a Terceravia comença a fer una mica de pudor de més així com els termes amb els que parleu del partit. Quina pena, Baiges, quin canvi de camisa més baix. 

    Respondre
  • #1 Feu vergonya
    (10/11/19 09:49)

    Feu vergonya amb el vostre atac continu i indiscriminat a Terceravia. Es nota que és el partit que més molesta al vostre amo. Vergonyós!!!!

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts